In verband met een technische storing zijn enkel de staffelprijzen netto, de overige zichtbare prijzen zijn bruto.

U kunt uw bestelling gewoon plaatsen, de kortingen worden door onze sales afdeling toegepast.

Het is op dit moment niet mogelijk om via de webshop te betalen.

Vitrosphere Nano 0.4 - 1.2 mm

Vitrosphere Nano 0.4 - 1.2 mm, zak 20 kg
Niet op voorraad, plaats een backorder
SKU
02.0581
Prijs na inloggen

100% originele onderdelen

Vakkundige en snelle eigen serviceafdeling

Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:00 uur

Ruim 40 jaar ervaring

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Goederen af te halen bij afhaalbalie in Valkenswaard

Vitrosphere Nano is het unieke filtermateriaal met een nano-coating. Door de aangebrachte nano-coating hecht het vuil niet aan het filtermedia. Dankzij de coating blijft Vitrosphere Nano net zo schoon en effectief als op de eerste dag. Het gladde en gesloten oppervlak van de glasparels zorgt voor een lotuseffect en voorkomt het binnendringen en aankoeken van bacteriën en algen waardoor kanaalvorming wordt voorkomen. Vitrosphere Nano bevat geen vrij kristallijn kiezelzuur, geen in water oplosbare bestanddelen en geen metallisch ijzer. Omdat de filterparels via een gecertificeerd smeltproces worden gegenereerd, ontstaat er geen fijn stof dat schadelijk is voor de gezondheid. Deze eigenschap speelt met name een belangrijke rol bij het vervangen van het filtermateriaal.

Milieu & duurzaamheid

Vitrosphere Nano wordt via een smeltproces volgens ISO-, DIN- en SAE-normen vervaardigd uit 100% gerecycled, zuiver natronglas. Dankzij de geringere behoefte aan desinfectiemiddelen en een nagenoeg onbegrensde levensduur van de filterparels, levert Vitrosphere Nano een belangrijke bijdrage aan de belasting van het milieu. Dit effect wordt nog eens extra versterkt door een tot wel 80 % geringere water - en energiebehoefte tijdens het terugspoelen. Bij deskundig gebruik en onderhoud heeft Vitrosphere Nano een bijna onbegrensde levensduur en kan het product gerecycled worden. Dankzij de optimale geometrische vorm, de geringe stromingsweerstand en de krachtige filterwerking van VitroSphere Nano, kan de hoeveelheid filtervulling met maximaal 30 % worden gereduceerd.

Efficiëntie, Reduce, re-use, recycle

Dankzij de uitstekende filtereigenschappen en het geringe soortelijk gewicht reduceert Vitrosphere Nano de beginbehoefte aan filtermateriaal met 25 tot 30%. Door de unieke filtereigenschappen kan het aantal gebruikte chemicaliën tot een minimum worden beperkt. Dankzij het geringe soortelijke gewicht, kan het vermogen van de pomp tot een minimum worden gereduceerd. Denk hierbij aan het gebruiken van een frequentiegestuurde pomp. Het gebruik van Vitrosphere Nano is een zeer verantwoorde beslissing ten behoeve van de bescherming van ons milieu en duurzaamheid. Getest conform DIN en KSW richtlijn Duitsland.

Kenmerken:

  • Gemaakt uit 100% gerecycled natronglas;
  • 25-30% minder filtervulling nodig;
  • Voorzien van nanocoating voor mider hechting van vuil;
  • Nagenoeg onbegrensde levensduur;
  • Zorgt voor kristalhelder water;
  • DIN16903 gecertificeerd.
Meer informatie
Diameter 0.4 – 1.2 mm
Afname Per zak (20 kg)
Aantal zakken op pallet 50 zakken
Vitrosphere NL (536.30 kB)
Product accessoires