Ben jij die topper die met ons naar de overwinning wil zwemmen?
Heb je interesse in een leuke en afwisselende baan, klik dan op onderstaande knop en stuur ons je CV toe.

Openstaande vacatures:

Accountmanager(s) Buitendienst Poolquip

 

Organisatie

 

Poolquip is een groothandel gespecialiseerd in zwembadartikelen en richt zich op zwembadbouwers en hoveniers in de vrijetijd sector. Poolquip maakt onderdeel uit van Starline Group.

Vanwege de groei en verdere professionalisering van onze onderneming zijn wij op zoek naar enthousiaste: 

Accountmanager(s) Buitendienst Poolquip

 

In deze zelfstandige functie ben je medeverantwoordelijk voor de omzet van Poolquip in Nederland. Je werkt nauw samen met een compact en betrokken team met als standplaats Valkenswaard. Je legt verantwoording af aan de Manager van Poolquip.

Je hebt minimaal een afgeronde hbo of mbo-opleiding en een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt gevoel en inzicht voor projecten, je bent breed geïnteresseerd en kunt op verschillende niveaus met mensen omgaan.

Je vindt het prettig om je te bewegen tussen commercie en techniek. Je gaat prettig en geïnteresseerd om met prospects en relaties en je hebt een gunfactor.

De functie

  • Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop van Poolquip producten in Nederland
  • Je onderhoudt contacten met de zwembadbouwbedrijven, hoveniers en detailhandel
  • Daarbij horen activiteiten als het voeren van verkoopgesprekken op installateursniveau tot aan directieniveau, het analyseren van de marktsituatie, het presenteren en aanbieden van specifieke oplossingen, onderhandelingen voeren over verkoopcontracten, after-sales service en deelname aan beurzen.

 

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde commerciële opleiding op hbo of mbo-niveau en je beschikt over technisch inzicht.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de buitendienst met een focus op het verkopen van producten of projectoplossingen
  • Je bent vertrouwd in de omgang met MS office.
  • Ervaring in de zwembadbranche is een pre.
  • Woonachtig in regio Midden- of Zuid-Nederland

Wij bieden

Een uitdagende, afwisselende baan in een bedrijf met een informele sfeer met fantastische producten. Daarnaast een goed en passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie mail dan jouw vragen of jouw sollicitatie met CV naar Miranda Kruik [email protected] met als kenmerk: Accountmanager Poolquip.

Alleen sollicitaties in het Nederlands met een compleet CV worden in behandeling genomen. Acquisitie op deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Open sollicitatie

Een open sollicitatie kunt u mailen via onderstaande knop

Solliciteer