In verband met een technische storing zijn enkel de staffelprijzen netto, de overige zichtbare prijzen zijn bruto.

U kunt uw bestelling gewoon plaatsen, de kortingen worden door onze sales afdeling toegepast.

Het is op dit moment niet mogelijk om via de webshop te betalen.

Ruim 47 jaar uw partner in Pools & Equipment

 
 
 

 

Poolquip is al bijna 48 jaar geleden begonnen als familiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende groothandel in zwembadmateriaal en artikelen voor het optimale gebruik van uw zwembaden.
Als onderdeel van de Starline Group BV met 3 verschillende divisies, waaronder ook Roldeck en Starline vallen, hebben wij alle kennis en producten in huis om de zwemwereld te voorzien van onze producten.

In de gehele Benelux is Poolquip een begrip als het gaat om uitgebreide productengamma’s, technische ondersteuning aan de telefoon of via de mail, een eigen service center en de sales & after sales.
Daarnaast beschikt Poolquip over een afhaal balie, waar u 5 dagen per week terecht kunt om bestellingen om te halen of om vragen te stellen aan ons technische team.
Het productengamma bevat alles voor de bouw, tot en met het reguliere zwembadonderhoud. Het doel van Poolquip is de eerste ‘one-stop-shopping zwembadgroothandel’ te worden.
Daarom heeft Poolquip alle producten die u nodig heeft voor de bouw en afbouw van uw zwembad, gebundeld onder één dak.

 

 

 

Poolquip heeft door de jaren heen wat veranderingen ondergaan. Een nieuwe uitstraling, een webshop en sinds 2022 ook weer alle handelsorders van Starline.
Zo blijven de lijnen tussen klant en groothandel kort en kunnen wij u nog optimaler voorzien van de nieuwste producten en het beste advies! 

Poolquip is op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur geopend, zowel telefonisch als online.

www.poolquip.com | [email protected]