Ruim 40 jaar uw partner in Pools & Equipment

Poolquip is ruim 40 jaar geleden begonnen als familiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende groothandel in zwembadtoebehoren en zwembadonderdelen.

In de gehele Benelux is Poolquip een begrip als het gaat om het uitgebreide productengamma, technische ondersteuning, service en after-sales. Ons productengamma bevat alles voor de bouw tot en met het reguliere zwembadonderhoud. Van speelgoed tot duikplanken en glijbanen. Ons doel is de eerste ‘one-stop-shopping zwembadgroothandel‘ te zijn. Daarom hebben we alle artikelen die u nodig heeft, gebundeld onder één dak.

Poolquip levert exclusief aan de professionele installatiebedrijven en de vakhandel in de gehele Benelux.


 

2017

Poolquip heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen met een vernieuwd logo en aangepaste visie.

2018

Poolquip is als losse divisie binnen de Starline Group volledig gefocust op haar groothandels functie. Met het creëren van de 3 divisies binnen de Starline Group (Poolquip, Starline en Roldeck), heeft Poolquip afscheid genomen van de vertrouwde hoogwaardige Starline producten. Deze producten kunnen direct bij Starline/Roldeck worden besteld.

Tevens is er op 1 juni 2018 een nieuwe webshop gelanceerd met daarop voor haar klanten een portaal waarop zij eenvoudig de orderhistorie (zowel verkoop als service) kunnen bekijken. Ook kan er via de nieuwe webshop gemakkelijk een retour- of servicenummer worden aangevraagd.

Binnenkort is de uitgebreide digitale documentatie voorziening weer op orde, zodat u voor alle huidige artikelen, alle bijbehorende bestanden kunt downloaden.